Follow us
Get in touch with us

Identitet och åtkomstsäkerhet

​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​Vi hjälper företag att skydda data, identiteter och transaktioner i fysiska, virtuella och molnbaserade miljöer. Med våra lösningar för autentisering, ID-hantering, datakryptering och kryptohantering kan organisationer skydda känsliga uppgifter och också säkerställa efterlevnad av regelverk.

Vår svit med lösningar för monetarisering av programvara gör det enkelt för programutgivare att enkelt tillhandahålla, styra, spåra och hantera programmens förbrukning.​​​​​​​​​​​​​

Våra lösningar

Gemaltos lösningar för identitet och åtkomst

Våra lösningar svarar på behovet av stark autentisering, förhindrande av dataförluster, efterlevnad av statliga säkerhetsdirektiv och den ökande efterfrågan på kvalificerade digitala signaturer​.

Smarta kort [eng]

Tokens [eng]

Läsare [eng]

SafeNet – lösningar för dataskydd och programvarumonetarisering

Våra säkerhetslösningar gör det möjligt för företag att kryptera, hantera och reglera åtkomst till känsliga uppgifter, medan våra lösningar för programvarumonetarisering gör det möjligt för programutgivare att maximera programmens lönsamhet.

Företagsa​utentisering [eng]

Programvarumonetarisering [eng]

Datakryptering [eng]


​​

Protiva autentiserings- och ID-hanteringslösningar

Protiva står för styrka och skydd av identiteter, data och nätverksinfrastrukturer och är det varumärke som används för alla Gemaltos säkerhetslösningar för offentliga och privata organisationer.

Alla våra broschyrer

  • Gemalto är ramavtalsleverantör

    Gemalto är ramavtalsleverantör till Statens inköpscentral inom kategorin ”Kort för identifiering och behörighetskontroll”. För mer information kontakta Bengt Malmquist, Bengt.Malmquist@gemalto.com, +46 8 51 79 57 82

    Läs mer hos avropa.se

Gemaltos partnernätverk

Gemaltos partnerprogram fokuserar på att sälja lösningar under märkesnamnet Protiva™ till företagssektorn. Gemalto eftersträvar att skapa långvariga relationer med högkvalitativa IT-företag som är till ömsesidig nytta för båda parter.

Läs mer om Gemaltos partnernätverk [eng]
Hitta en partner​ [eng]