Follow us
Get in touch with us

Mobilt

​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​Över hela världen använder människor allt smartare anslutna enheter för att få tillgång till allt fler mobila tjänster från ett ökande utbud av företag. Men för att verkligen kunna låta sig omslutas av denna nya mobila värld behöver konsumenter och organisationer känna sig trygga när de kopplar upp sig och använder känsliga personuppgifter.

Mobile Trust Net är Gemaltos lösning för att säkerställa att denna nya mobila värld är enkel och trygg. Vi hjälper mobiloperatörer, mobiltelefontillverkare och tjänsteleverantörer att säkra det mobila ekosystemet och leverera bästa möjliga upplevelse för miljardtals användare.

Hämta produktbladet om Gemaltos Mobile Trust Net [PDF] [eng]

VÅRA LÖSNINGAR

På nätverket: med Mobile Trust Nets kraftfulla programplattformar och tjänster kan du skapa, implementera och säkert ansluta mobila mervärdestjänster för dina kunders enheter.

I enheten: Mobile Trust Nets inbäddade program och produkter autentiserar alla mobila enheter och maskiner för säkra tillämpningar och betrodda mervärdestjänster.​​

I enheten

SIM & Secure Elements
SIM y elemento seguro

Multi-tenant SIM [eng]
Classic SIM [eng]
MiM [eng]
eUICC [eng]
eSE [eng]
Card body and Packaging solutions​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​ [eng]​
 

EXPERTTJÄNSTER

Vi arbetar nära våra kunder och delar med oss av våra bästa erfarenheter och expertis för att göra deras projekt till en framgång.​.

Cons​ulting [eng]

Capacitación​​ [eng]​

 Fâ inspiration

 • Digitala Sverige då och nu: mobil betalning

  I den första delen av vår artikelserie om hur Sveriges digitalisering har förändrats under de senaste fem åren så tittar vi på mobil betalning

  Läs mer

 Videos


  • What is 5G?


  • Mobile Connect by Gemalto in action - Episode 1: A Gift for Grandma


  • Embedded Secure Element in a smarphone Blog

 • Posted on Nov 18, 2017

  eSIM Connect – The Future of Connectivity

  The second eSIM Connect conference kicked off today. Gemalto along with other specialists will demonstrate why eSIM tech is the future of the telecoms industry.

  Read this post