• Gemalto on nyt osa Thales-konsernia, lue lisää.

Henkilöstö


​​Haluatko Sinä kuulua niiden huippuammattilaisten joukkoon, jotka työskentelevät paremman, luotettavamman ja turvallisemman tulevaisuuden edistämiseksi? Onko Sinulla osaamista, oletko innovatiivinen ja kehittymishaluinen? Jos niin, olisiko Sinun aika liittyä joukkoomme?

Meillä Vantaan gemaltolaisilla on maailmalla yli 14.000 kollegaa. Olemme osa kansainvälistä, maailmanlaajuista organisaatiota, jonka ydinosaamisalue on mahdollistaa turvalliset ja helppokäyttöiset digitaaliset palvelut miljardeille ihmisille. Suunnittelemme tuotteita ja palveluita, jotka hyödyttävät ihmisiä ja yrityksiä, auttavat luomaan turvallisen ja luotettavan toimintaympäristön, oli kyse sitten matkustamisesta, maksamisesta vähittäiskaupassa, telekommunikaatiosta tai monista muista toiminnoista digitaalisissa ympäristöissä päivittäin. Lisäksi haluamme tuottaa lisäarvoa innovatiivisuuden, laadun ja tuottavuuden avulla.

Gemalto Oy sijaitsee Vantaan Martinlaaksossa ja meitä on yhteensä noin 400 monipuolisissa työtehtävissä:

Tuotekehitystehtävissä huippuosaajamme työskentelevät  mm. projektipäällikköinä ja tuotekehittäjinä. Useimmiten työtä tehdään osana kansainvälistä projektitiimiä.

Myynnin ja markkinoinnin tehtävissä työskentelee myynnin ja asiakaspalvelun ammattilaisia, joiden vastuualueet voivat olla maantieteellisestikin laajoja.

Vantaalla sijaitseva tuotantolaitoksemme on erikoistunut korkean turvatason viranomaistuotteisiin, joista valtaosa valmistetaan vientimarkkinoille eri valtioille ja viranomaisille – myös Suomi on meille erittäin tärkeä markkina.

Erilaisissa tuotannon tehtävissä työskentelee ammattilaisia mm. työnjohtajina, ostajina, tuotannon suunnittelijoina, prosessi-insinööreinä sekä erilaisissa laadun, logistiikan ja kunnossapidon esimiehinä ja asiantuntijoina.

Nykyaikaisissa tuotantotiloissamme työskenteleviltä ammattilaisilta edellytetään intoa ja osaamista mm. graafisen ja prosessitekniikan, IT-, sähkö-, kemian- ja elektroniikkatekniikan alalta.

Tukitoiminnoissa meillä on niin talouden kuin HR:n ja IT:n ammattilaisia.

Jos kiinnostuit meistä, lähetä vapaamuotoinen hakemuksesi ja CV osoitteella rekrytointi(at)gemalto.com. Mikäli olet kiinnostunut kesätöistä, voit lähettää hakemuksesi kesatyot(at)gemalto.com tai opiskeluun liittyvästä harjoittelupaikasta harjoittelu(at)gemalto.com